Scoala de soferi | Tarife
118
page,page-id-118,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,qode-core-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,brick-ver-1.2, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,paspartu_enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-4.4.4,vc_responsive
 

Tarife

Preturi valabile din Iulie 2018!
scoala de soferi dacia logan

Dacia Logan
doar 1150 RON – plata in 4 rate promovabilitate 95%

Faci scoala de soferi pe o masina Dacia Logan. Vei sustine sedinte de condus a cate 2 ore, in total 30 de ore de condus. Masina are toate dotarile necesare de siguranta si confort: ABS, servodirectie, aer conditionat. De asemenea, beneficiezi de 24 de ore de legislatie rutiera in sala noastra ultramoderna.

DACIA SANDERO
doar 1150 RON – plata in 4 ratepromovabilitate 95%

Faci scoala de soferi pe o masina Dacia Sandero. Vei sustine sedinte de condus a cate 2 ore, in total 30 de ore de condus. Masina are toate dotarile necesare de siguranta si confort: ABS, servodirectie, aer conditionat. De asemenea, beneficiezi de 24 de ore de legislatie rutiera in sala noastra ultramoderna.

scoala soferi dacia sandero
scoala de soferi renault symbol

RENAULT SYMBOL
doar 1150 RON – plata in 4 ratepromovabilitate 95%

Faci scoala de soferi pe o masina Renault Symbol. Vei sustine sedinte de condus a cate 2 ore, in total 30 de ore de condus. Masina are toate dotarile necesare de siguranta si confort: ABS, servodirectie, aer conditionat. De asemenea, beneficiezi de 24 de ore de legislatie rutiera in sala noastra ultramoderna.

English speaking instructor available for 1200lei (se poate opta si pentru instructor vorbitor de limba Engleza).

RENAULT CLIO 3
doar 1150 RON – plata in 4 ratepromovabilitate 95%

Faci scoala de soferi pe o masina Renault Clio 3. Vei sustine sedinte de condus a cate 2 ore, in total 30 de ore de condus. Masina are toate dotarile necesare de siguranta si confort: ABS, servodirectie, aer conditionat. De asemenea, beneficiezi de 24 de ore de legislatie rutiera in sala noastra ultramoderna.

scoala de soferi renault clio
scoala-peugeot-307-cc-allspeed

PEUGEOT 307 CC Cutie Automata
doar 1500 RON – plata in 4 ratepromovabilitate 95%

Faci scoala de soferi pe o masina PEUGEOT 307 CC (decapotabila). Vei sustine sedinte de condus a cate 2 ore, in total 30 de ore de condus. Masina are toate dotarile necesare de siguranta si confort: ABS, servodirectie, aer conditionat. De asemenea, beneficiezi de 24 de ore de legislatie rutiera in sala noastra ultramoderna.

English speaking instructor available for 1800lei (se poate opta si pentru instructor vorbitor de limba Engleza).

Sedinta de conducere suplimentara – de la 80lei

Oferim sedinte de perfectionare pentru cei care detin permis dar nu au mai condus pentru o perioada indelungata de timp. Sedinte suplimentare pot fi oferite si cursantilor care facut scoala de ceva timp si se pregatesc pentru examen.

sedinte condus perfectionare

PLATA IN RATE

Plata pentru scoala de soferi se poate face integral sau in rate.
BONUS: Cei care platesc integral scoala, analizele medicale si avizul psihologic prin intermediul scolii
vor beneficia GRATUIT de materialul didactic (carte legislatie + CD chestionare).

INSCRIERE